9 Kasım 2010 Salı

Galatasaray iyi yolda diyenler var?????

Yani anlam veremediğim bir şekilde galatasaray iyi yolda diyenler var. Arkadaşlar arasında konuşulanlar, köşe yazarlarının yazdıkları, televizyonlarda konuşulanlar, teknik direktör açıklamaları, yönetimin söyledikleri şöyle hepsini düşünerek çıkardığım sonuç GALATASARAY iyi yolda.
Ya böyle birşey var mı

1-Türkiye'nin en büyük takımı
2-Avrupada hatırı sayılır başarılara sahip
3-Avrupanın herhangi bir yerinden gelen turistin Türkiye hakkında nadir bildiği şeylerden biri

ve Galatasaray ilk yarı biterken iyi yolda diyebiliyor insanlar. Ben buna anlam veremiyorum Galatasaray gibi büyük klüp başkanından teknik kadrosuna futbolcusundan taraftarına yazarından yorumcusuna herkes Galatasaray iyi yolda diyebiliyor. İlk yarı bitti be abi galatasaray liderin 10 puan gerisinde 9. sırada yani allahtan diğer klüpler kötü yoksa açık ara diğer klüplerden biri almış götürmüştü diye düşünüyorum.





Şimdi yine transfer dedikoduları başladı. Yok bileti kesilenler yok yeni gelecekler yok Hagi gençlere şans verecekmiş. Peki bir sorum olacak Frank Rijkaard ve yardımcıları gelirken bütün galatasaray taraftarı bu hocalar gençlere çok önem veriyor yeni ardalar çıkacak diye heyecanlanmadı mı? Doğru olsun herkes dürüst davransın heyecanlanmadı mı? Peki Rijkaard'ın yönetimindeki Galatasarayda onun gittiği döneme kadar kaç tane genç futbolcu çıktı?Kaç tanesi şu an ilk 11 de oynuyor? Ya lütfen bunları geçelim gerçekçi olalım. Şimdi Hagi çıksa deseki ben 2 transfer yapacağım ve geri kalan eksiklerimi genç takımdan aldığım oyuncularla tamamlayacağım bu sene benden başarı beklemeyin. Kim kabul eder bunu?
Ben ederim bence olması gerekende bu. Takım üzerindeki taraftar baskını yönetimin üzerindeki kurul baskısını bu şekilde bir açıklamayla atarak takımın hem mali açıdan hemde geleceği açısından bazı şeyleri yola sokmak adına gerekli diye düşünüyorum.

Değinmek istediğim diğer bir konuda Galatasaraydaki sakatlık olayları. Acaba oyuncular sakat olarak mı alınıyor yoksa Galasarayda antremanda falan mı sakatlanıyor? Bence galasaray mali tablolarını açıkladığı gibi futbolcu transfer ettiğinde sağlık durumlarını kamuoyuyla paylaşması böylesi herkes için daha SAĞLIKLI olur.

Hiç yorum yok: